Taksi Eschner Oy

Tarjoamme taksipalveluita kahdella tilataksilla. Autojen  asemapaikkana on Joensuun kaupunki ja toiminta-alueena koko Suomi. Palvelua saat sekä suomeksi että englanniksi.

Maksutapoina taksissa käyvät käteisen ja pankkikorttien lisäksi yleisimmät luottokortit (American Express, Eurocard, Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners sekä Taksiliiton taksikortti). Yrityksille on olemassa myös mahdollisuus laskutukseen (myös verkkolaskutus).

Taksi Eschner Oy kuuluu Suomen taksiliittoon  sekä Joensuun yrittäjiin.

Varustus

Tilataksit

Porraskiipijä

Pyörätuolinostimet

Paarivarustus

Historiaa

Taksi Eschnerin juuret juontavat vuoteen 1997 jolloin Esa Eschner aloitti liikennöinnin yhdellä autolla Joensuun kaupungissa. Vuonna 2014 Esa sai toisen liikenneluvan ja tuli ajankohtaiseksi muuttaa yhtiö osakeyhtiöksi. Tällöin mukaan yrityksen osakkaaksi tuli Esan veli Ele.

Ratin takana

Teitä palvelee yleensä autoilija itse. 48-vuotias Esa Eschner on ajanut taksia työkseen jo 29 vuotta, vuodesta 1990 lähtien jolloin hänelle myönnettiin ammattiajolupa. Ensimmäiset 7 vuotta hän ajoi kuljettajana muille, jonka jälkeen hän sai omat liikenneluvat ja ryhtyi itsenäiseksi yrittäjäksi. Esalla on kokemusta sekä tavan henkilömallin että tila-/invataksin ratin takaa.

Toista autoa ajaa Esan pikkuveli, Ele. Ele on vuonna 2010 Pohjois-Karjalan ammattiopistosta valmistunut autonkuljettaja, jolla on kokemusta yrityksen käytössä olevaa Sprinteriä suurempienkin autojen kanssa työskentelystä.